Service en leverancier

Guideo is zo gebruiksvriendelijk dat docenten en coördinatoren het zelf kunnen beheren. Een nieuwe opleiding is in een handomdraai toege­ voegd en wijzigingen zijn eigenhandig door te voeren. Alle gebruikers kunnen snel leren werken met Guideo en hebben daarbij nauwelijks training nodig. Is er toch hulp gewenst, dan kan gebruik worden gemaakt van de online helpdesk. Hier wordt documentatie en trainingsmateriaal aangeboden en kunnen vragen worden gesteld via het ticketsysteem. Trainingen worden verzorgd door De Rode Planeet. Zie voor het aanbod: www.trainingscentrumzuidhorn.nl

 

Leverancier

Guideo is ontstaan in opdracht van en in samenwerking met ROC Friese Poort Drachten. Door deze jarenlange ervaring op het gebied van ICT­ ontwikkeling kent Guideo inmiddels al vele tevreden gebruikers. Om dit zo te houden en de webapplicatie te laten meegroeien met de gebruikers­ eisen van deze tijd, gaat de ontwikkeling altijd door. Tevens reden voor Guideo om zich bij haar eigen specialisme te houden en leverancier De Rode Planeet aan te stellen voor de promotie en verkoop van Guideo. Gespecialiseerd in het onderwijs, met alle benodigde facili­teiten in huis, weten zij als de beste waarover ze het hebben.

Heeft u vragen over Guideo en/of bent u benieuwd wat Guideo voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met De Rode Planeet. Zij vertellen u graag alle ins en outs van Guideo.

De Rode Planeet
Hooiweg 5, 9801 AJ Zuidhorn
E info@drp.nl
T 0594 50 16 60
W www.drp.nl/guideo

Contactpersoon: Paul Swennenhuis